Bilservice via Autokortet

Med Autokortet kan du hos både Autoverkstaden och Autoexperten dela upp kostnaderna för Dina inköp. Du kan välja att betala månadsvis upp till 24 månader – räntefritt (vissa administrativa avgifter tillkommer, se exempel).

Autokortet är inte knutet till något kreditkort. Du kan välja mellan engångskredit för en enstaka affärstransaktion och att söka en större kredit för att vid behov kunna göra fler inköp. Kreditansökan behandlas direkt på plats via internet. Att Du kan jämföra den totala månadskostnaden för olika betalningsperioder och välja den som passar just vid detta tillfälle, gör det hela enkelt och fritt från oväntat krångel.

bilservice växjöMed Autokortet kan du handla först och månaden efter köpet välja hur du vill betala. Du kan betala hela köpet utan varken ränta eller avgifter eller välja räntefri delbetalning i upp till 24 månader. Det enda som då tillkommer är en månatlig administrationsavgift på 25:- samt en uppläggningsavgift (3 mån: 45:-, 6 mån: 145:-, 12 mån: 245:-, 24 mån: 345:-). Effektiv ränta vid kredit 10.000:- och 24 mån är 9,5%. Kreditgivare: Resurs Bank AB

Vi Släcker Bilprovningens ”2:or”
Vi är en MRF godkänd allbilsverkstad. Vi är anslutna till Autoverkstaden som är en rikstäckande organisation som samarbetar med branschens bästa leverantörer. Vi är ackrediterade av Swedac att reparera och godkänna bilar som fått påpekanden vid kontrollbesiktning, (”släcka 2:or”).

Vi använder oss av den senaste utrustningen för att klara av service och felsökning på dom flesta bilmärken. Vi utför bilservice och reparationer på alla bilmärken och lätta lastbilar med fullständiga garantier, där bifogas även ett serviceprotokoll på vad som utförts. Vi har den senaste utrustningen för att göra 4-hjulsinställningar på alla bilmärken upp till 3,5ton.